Vážení zákazníci, e-shopy Superdiskont.sk, Fiskars-shop.sk a Leifheit-shop.sk sa od 30.9.2023 menia na Landema.sk.

Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely

Súhlasím so spracovaním nasledujúcich osobných údajov spoločnosťou Landema Group, s.r.o., so sídlom Dobronická 986/35, 142 00 Praha 4 - Libuš, Česká republika, IČO: 27222357, (ďalej len"prevádzkovateľ"), v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679:

  • Meno a priezvisko,
  • e-mail (ďalej len "osobné údaje").
  1. Uvedené údaje bude Prevádzkovateľ spracúvať na marketingové účely, konkrétne na zasielanie newsletterov osobe, ktorá tento súhlas udelila. Tento súhlas sa udeľuje na obdobie 5 rokov. Osoba, ktorá udeľuje tento súhlas, berie na vedomie, že Prevádzkovateľ bude spracúvať vyššie uvedené osobné údaje počas trvania súhlasu.
  2. Osobné údaje bude spracúvať len Prevádzkovateľ alebo osoba, s ktorou má Prevádzkovateľ riadne uzatvorenú spracovateľskú zmluvu.
  3. Súhlas je možné kedykoľvek odvolať, napríklad zaslaním e-mailu alebo listu na kontaktné údaje spoločnosti Landema Group, s.r.o., so sídlom Dobronická 986/35, 142 00 Praha 4 - Libuš, Česká republika, info@landema.cz.
  4. Landema Group, s.r.o informuje svojich zákazníkov, že majú právo:
    1. získať od prevádzkovateľa potvrdenie o tom, či sa spracúvajú osobné údaje, ktoré sa ich týkajú, a ak áno, získať prístup k týmto osobným údajom a k nasledujúcim informáciám: účely spracúvania, kategórie dotknutých osobných údajov, príjemcov alebo kategórie príjemcov, ktorým boli alebo budú osobné údaje poskytnuté, najmä príjemcov v tretích krajinách alebo medzinárodných organizáciách, plánovanú dobu uchovávania osobných údajov alebo, ak ju nemožno určiť, kritériá použité na určenie tejto doby, existenciu práva požadovať od prevádzkovateľa opravu alebo vymazanie osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby alebo obmedzenie ich spracúvania alebo namietať proti takémuto spracúvaniu, právo podať sťažnosť dozornému orgánu.
    2. prevádzkovateľa na opravu nepresných osobných údajov, ktoré sa jej týkajú, bez zbytočného odkladu. S prihliadnutím na účely spracúvania majú právo na doplnenie neúplných osobných údajov, a to aj poskytnutím dodatočného vyhlásenia.
    3. Prevádzkovateľa na vymazanie osobných údajov, ktoré sa ich týkajú, bez zbytočného odkladu, pričom Prevádzkovateľ je povinný vymazať osobné údaje bez zbytočného odkladu, ak je daný jeden z týchto dôvodov: osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa získavali alebo inak spracúvali, zákazník odvolá súhlas a neexistuje iný zákonný základ na ich spracúvanie, osobné údaje sa spracúvali nezákonne, osobné údaje sa musia vymazať, aby sa splnila právna povinnosť podľa práva Únie alebo práva členského štátu, ktoré sa na Prevádzkovateľa vzťahuje.
    4. obmedziť spracúvanie svojich osobných údajov Prevádzkovateľom, ak popierajú ich presnosť po dobu overenia tejto skutočnosti Prevádzkovateľom, spracúvanie je nezákonné a žiadajú Prevádzkovateľa o obmedzenie spracúvania namiesto ich vymazania, údaje už nie sú potrebné na účel spracúvania, ale sú potrebné na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.
    5. Prevádzkovateľ na ich žiadosť prenesie ich osobné údaje k inému Prevádzkovateľovi, ktorého určili.
    6. namietať proti spracúvaniu mojich osobných údajov Prevádzkovateľom.
    7. v prípade pochybností, či Prevádzkovateľ spracúva ich osobné údaje v zmysle vyššie uvedených právnych predpisov, obrátiť sa na Prevádzkovateľa aj na Úrad na ochranu osobných údajov.

Súhlas so spracovaním osobných údajov na účely registrácie

Súhlasím so spracovaním nasledujúcich osobných údajov spoločnosťou Landema Group, s.r.o., so sídlom Dobronická 986/35, 142 00 Praha 4 - Libuš, Česká republika, IČO: 27222357, (ďalej len"Prevádzkovateľ"), v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679:

  • Meno a priezvisko,
  • Adresa: Miestny úrad Bratislava, Námestie sv,
  • telefónne číslo,
  • e-mail: V prípade, že je to možné, je potrebné, aby ste sa obrátili na správcu osobných údajov,
  • v prípade podnikateľských subjektov IČO, DIČ (ďalej len "osobné údaje").
  1. Vyššie uvedené údaje bude prevádzkovateľ spracúvať na účely registrácie na webovej stránke/eshope prevádzkovateľa. Tento súhlas sa udeľuje na obdobie 5 rokov. Osoba poskytujúca tento súhlas berie na vedomie, že Prevádzkovateľ bude vyššie uvedené osobné údaje spracúvať po dobu platnosti súhlasu.
  2. Osobné údaje bude spracúvať len Prevádzkovateľ alebo osoba, s ktorou má Prevádzkovateľ riadne uzatvorenú spracovateľskú zmluvu.
  3. Súhlas je možné kedykoľvek odvolať, napríklad zaslaním e-mailu alebo listu na kontaktné údaje spoločnosti Landema Group, s.r.o., so sídlom Dobronická 986/35, 142 00 Praha 4 - Libuš, Česká republika, info@landema.cz.
  4. Spoločnosť Landema Group, s.r.o. informuje svojich zákazníkov, že majú právo:
    1. získať od prevádzkovateľa potvrdenie o tom, či sa spracúvajú osobné údaje, ktoré sa ich týkajú, a ak áno, získať prístup k týmto osobným údajom a k nasledujúcim informáciám: účely spracúvania, kategórie dotknutých osobných údajov, príjemcov alebo kategórie príjemcov, ktorým boli alebo budú osobné údaje poskytnuté, najmä príjemcov v tretích krajinách alebo medzinárodných organizáciách, plánovanú dobu uchovávania osobných údajov alebo, ak ju nemožno určiť, kritériá použité na určenie tejto doby, existenciu práva požadovať od prevádzkovateľa opravu alebo vymazanie osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby alebo obmedzenie ich spracúvania alebo namietať proti takémuto spracúvaniu, právo podať sťažnosť dozornému orgánu.
    2. prevádzkovateľa na opravu nepresných osobných údajov, ktoré sa jej týkajú, bez zbytočného odkladu. S prihliadnutím na účely spracúvania majú právo na doplnenie neúplných osobných údajov, a to aj poskytnutím dodatočného vyhlásenia.
    3. Prevádzkovateľa na vymazanie osobných údajov, ktoré sa ich týkajú, bez zbytočného odkladu, pričom Prevádzkovateľ je povinný vymazať osobné údaje bez zbytočného odkladu, ak je daný jeden z týchto dôvodov: osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa získavali alebo inak spracúvali, zákazník odvolá súhlas a neexistuje iný zákonný základ na ich spracúvanie, osobné údaje sa spracúvali nezákonne, osobné údaje sa musia vymazať, aby sa splnila právna povinnosť podľa práva Únie alebo práva členského štátu, ktoré sa na Prevádzkovateľa vzťahuje.
    4. obmedziť spracúvanie svojich osobných údajov Prevádzkovateľom, ak popierajú ich presnosť po dobu overenia tejto skutočnosti Prevádzkovateľom, spracúvanie je nezákonné a žiadajú Prevádzkovateľa o obmedzenie spracúvania namiesto ich vymazania, údaje už nie sú potrebné na účel spracúvania, ale sú potrebné na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.
    5. Prevádzkovateľ na ich žiadosť prenesie ich osobné údaje k inému Prevádzkovateľovi, ktorého určili.
    6. namietať proti spracúvaniu mojich osobných údajov Prevádzkovateľom.
    7. v prípade pochybností, či Prevádzkovateľ spracúva ich osobné údaje v zmysle vyššie uvedených právnych predpisov, obrátiť sa na Prevádzkovateľa aj na Úrad na ochranu osobných údajov.
Porovnanie produktov zavrieť

Tovar bol pridaný do porovnávania produktov.

Poradíme vám

+421 220 924 311

Odporúčame

Dôležité odkazy

Vytvorte si konto a získajte výhody

  • Zrýchlený proces nákupu vďaka predvyplneným fakturačným a dodacím údajom
  • sledovanie stavu a histórie objednávok
  • prednostný prístup k špeciálnym ponukám a zľavám
  • členstvo vo vernostnom systéme Landema

Cookies

Naša spoločnosť používa súbory cookies na správne fungovanie vášho obľúbeného e-shopu, na prispôsobenie obsahu stránok vašim potrebám, na štatistické a marketingové účely. Kliknutím na tlačidlo prijímam nám udelíte súhlas ich zberom a spracovaním, a my vám poskytneme ten najlepší zážitok z nakupovania.

Vaše nastavenie súborov cookie

Tu máte možnosť prispôsobiť soubory cookie v súladu s vlastnými preferenciami a neskôr nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v pätičke webu.

Technické cookies sú nevyhnutné pre správne fungovanie webu a všetkých funkcií, ktoré ponúkajú.

Personalizáciu prevádzame na základe vami prehliadnutého tovaru. Ďalej potom upravujeme zobrazovaný obsah podľa toho, čo vás zaujíma.

Tieto cookies nám umožňujú meranie výkonu nášho webu a za pomoci získaných dát potom môžeme zlepšovať zážitok z nakupovania zákazníkom.

Tieto cookies sú využívané reklamnými a sociálnymi sieťami pre úpravu zobrazovaných reklám tak, aby pre vás boli zaujímavé.